CQ EVENTS

Op 18 juni zal er een gratis online evenement plaatsvinden ter promotie van de vijfde editie van het magazine. Het online evenement heeft als thema ‘Ondernemen in onvoorspelbare situaties; ’reflecteren en vooruit denken’’. Anders dan vorige jaren wordt het evenement niet op een fysieke locatie aangeboden, maar via een online platform. Tijdens dit online evenement is iederéén, ja echt iedereen, welkom om te komen kijken & luisteren naar verhalen en ervaringen van spectaculaire & specialistische ondernemers in de sport.

Het online evenement gaat plaatsvinden op 18 juni middels het online platform Collaborate. De ‘inloop’ van het online evenement zal om 19:45 uur zijn, waarna we om 20:00 uur het online evenement zullen aftrappen met de eerste spreker!

Wil jij je direct opgeven voor dit online evenement?! Stuur dan een e-mail naar info@crazyquilt.nl met jouw e-mail adres of stuur jouw e-mail adres via een persoonlijk bericht op Facebook, Instagram of LinkedIn. Dan zal jij nog aanvullende informatie ontvangen met daarbij een link, waarmee jij het online evenement op 18 juni zal kunnen bijwonen!

Instagram: https://www.instagram.com/crazyquiltmagazine/

Facebook: https://www.facebook.com/CrazyQuiltOnline

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/crazy-quilt/

E-mail: info@crazyquilt.nl